Zalm met tijm, groene asperges en tomaatjes in de oven Ik ben dus duidelijk in de ban van de keuken van Pascale Naessens. Dit gerechtje komt uit Puur genieten en toch slank blijven 2. Voor 2:2 zalmmoten of zalmfiletskerstomaten of cocktailtomaten 1 bundel groene aspergeskomijnzaadjeseen handvol...
Lees meer
Courgette pasta uit de oven .
Ingrediënten voor 4 personen
3 courgettes
1 rode paprika
1 ui
2 teentjes knoflook
0,5 rode peper
500 ml passata (=gezeefde tomatensaus)
1 bol buffel mozzarella
Parmezaan
Handje verse basilicum
2 tl oregano
Peper en zout
Olijfolie
Zo maak je het
Verwarm...
Lees meer
BereidingSchil de courgette over de hele lengte met een speciale dunschiller met tandjes, zodat je fijne slierten krijgt. Doe de slierten in een kom.Hak de bladpeterselie fijn en voeg ze bij de courgetteslierten.Meng voor de vinaigrette 6 eetlepels hazelnootolie, citroensap, fleur de sel en peper....
Lees meer
BereidingSnipper de sjalot en stoof die aan in een flinke klont boter. Snipper intussen de peterselie heel fijn.Voeg, als de sjalot glazig is, de witte wijn en de fijngehakte peterselie toe. Stoof een paar minuten en voeg wat limoensap toe.Bak de zeekraal heel kort in een andere pan. Kruid met...
Lees meer
BereidingSnijd de broccoliroosjes in kleine stukken. Gebruik ook de stengel. Snijd de harde schil van de stengel af en snijd de rest in dunne plakjes.Kook alles 5 minuten in kokend water met wat zout. Giet het water af en bak nu de broccoli in een hete pan met een goede scheut olijfolie. Goed...
Lees meer