Artikel archief

gevulde aubergine

08-09-2016 09:34
gevulde aubergine.pdf (180080)

—————

Turkse rauwkostsalade

08-09-2016 09:26
             turkse rauwkostsalade.pdf (171103)

—————

Zalm met tijm, groene asperges en tomaatjes in de oven

17-06-2016 08:08
Zalm met tijm, groene asperges en tomaatjes in de oven Ik ben dus duidelijk in de ban van de keuken van Pascale Naessens. Dit gerechtje komt uit Puur genieten en toch slank blijven 2. Voor 2:2 zalmmoten of zalmfiletskerstomaten of cocktailtomaten 1 bundel groene aspergeskomijnzaadjeseen handvol...

—————

Courgette pasta in de oven

16-06-2016 08:31
Courgette pasta uit de oven .     Ingrediënten voor 4 personen 3 courgettes 1 rode paprika 1 ui 2 teentjes knoflook 0,5 rode peper 500 ml passata (=gezeefde tomatensaus) 1 bol buffel mozzarella Parmezaan Handje verse basilicum 2 tl oregano Peper en zout Olijfolie Zo maak je het Verwarm...

—————

rauwe-zalm-met-spaghetti-van-courgette

07-06-2016 10:47
BereidingSchil de courgette over de hele lengte met een speciale dunschiller met tandjes, zodat je fijne slierten krijgt. Doe de slierten in een kom.Hak de bladpeterselie fijn en voeg ze bij de courgetteslierten.Meng voor de vinaigrette 6 eetlepels hazelnootolie, citroensap, fleur de sel en peper....

—————

sint-jakobsvruchten-met-zeekraal

07-06-2016 10:45
BereidingSnipper de sjalot en stoof die aan in een flinke klont boter. Snipper intussen de peterselie heel fijn.Voeg, als de sjalot glazig is, de witte wijn en de fijngehakte peterselie toe. Stoof een paar minuten en voeg wat limoensap toe.Bak de zeekraal heel kort in een andere pan. Kruid met...

—————

Tournedos van rundvlees met broccoli

07-06-2016 10:40
BereidingSnijd de broccoliroosjes in kleine stukken. Gebruik ook de stengel. Snijd de harde schil van de stengel af en snijd de rest in dunne plakjes.Kook alles 5 minuten in kokend water met wat zout.
Giet het water af en bak nu de broccoli in een hete pan met een goede scheut olijfolie. Goed...

—————

Asperges op Vlaamse wijze (jeroen meeus)

10-05-2016 16:38
ingrediënten de asperges: 28 witte asperges (of reken 6 tot 8 p.p.)  zout  de geklaarde boter: 200 g hoeveboter  de mimosa van ei en peterselie: 1 bussel...

—————

tartaar rode biet met gerookte paling

10-05-2016 11:47
tartaar van robe biet, gerookte paling.pdf (96440)

—————

Tajine met lam en lentegroentjes

10-05-2016 11:44
tajine met lam en lentegroenten.pdf (88958)

—————