Pure

rauwe-zalm-met-spaghetti-van-courgette

07-06-2016 10:47
BereidingSchil de courgette over de hele lengte met een speciale dunschiller met tandjes, zodat je fijne slierten krijgt. Doe de slierten in een kom.Hak de bladpeterselie fijn en voeg ze bij de courgetteslierten.Meng voor de vinaigrette 6 eetlepels hazelnootolie, citroensap, fleur de sel en peper....

—————

sint-jakobsvruchten-met-zeekraal

07-06-2016 10:45
BereidingSnipper de sjalot en stoof die aan in een flinke klont boter. Snipper intussen de peterselie heel fijn.Voeg, als de sjalot glazig is, de witte wijn en de fijngehakte peterselie toe. Stoof een paar minuten en voeg wat limoensap toe.Bak de zeekraal heel kort in een andere pan. Kruid met...

—————

Tournedos van rundvlees met broccoli

07-06-2016 10:40
BereidingSnijd de broccoliroosjes in kleine stukken. Gebruik ook de stengel. Snijd de harde schil van de stengel af en snijd de rest in dunne plakjes.Kook alles 5 minuten in kokend water met wat zout.
Giet het water af en bak nu de broccoli in een hete pan met een goede scheut olijfolie. Goed...

—————

Vis met limoen en kruiden

19-01-2016 08:29
  LINK : http://www.purepascale.com/nl/recept-pascale-naessens-vis-met-kruiden-kokosmelk-limoen-en-tomaatjes   BEREIDING Meng de kokosmelk met het sap van één limoen en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout en de fijngesnipperde knoflook. Hak de kruiden fijn....

—————